Теми

Затемнувањето на Месечината низ „објективот“ на НАСА

Гледај видео 01:11

Американската вселенска агенција НАСА емитуваше снимки на најдолгото затемнување на Месечината во овој век, проследено со феноменот „крвава Месечина“ нааправени од телескопи ширум светот.

  • Датум 28.07.2018
  • Автор СН/ агенции