Старт

Заев: Очекувам Собранието да ја следи мнозинската одлука на граѓаните

Гледај видео 01:41

Македонскиот премиер Зоран Заев денеска оцени дека граѓаните одлучуваат за иднината на Македонија и дека очекува земјата да ги постигне своите стратешки цели.