Панорама

Евросонг 2019: Тамара меѓу победниците на вечерта

Второто полуфинале на изборот на песна за Евровизија ги донесе и последните 10 финалисти. Настапот на Тамара, нашата дописничка Силке Вунш го оценува како добар. Баладата е убава и убаво испеана. Гледајте ја во финалето!