Сите содржини

Брегзитот загрозува кучешки раси

Гледај видео 01:42

Германските одгледувачи на кучиња стравуваат дека Брегзитот ќе значи почеток на крајот на британските раси во ЕУ. Тие се плашат за своите кучиња, кои се загрозени од неможност за размножување, па и изумирање.

  • Датум 01.04.2019
  • Автор Керстин Хилт