1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW

Поскапувања, поскапувања...

Брунилда Казани | Арбнора Мемети | Аргнеса Хаџијај | Абдулах Хоџиќ | Александар Бугарин | Марија Пешиќ
29 февруари 2024

Цените на храната во Македонија се зголемуваат, а така е и во соседните држави. Каде на Балканот е најскапо? Погледнете во видеото!

https://p.dw.com/p/4cwaF

Цените на прехранбените намирници во последните три години се зголемени насекаде. Колку чинат некои од основните прехранбени намирници во државите од Западен Балкан?