1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW

Поголема плата или повеќе слободно време?

Ардит Тоца
10 јули 2024

Пари наспроти слободно време - младите ги споделуваат своите размислувања за вистинскиот животен баланс. Што им е поважно?

https://p.dw.com/p/4i3y8