Mission Berlin 21 – Нов план | Mission Berlin - Episoden | DW | 20.06.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 21 – Нов план

Ана се враќа во 2006 година. Жената во црвено го киднапира свештеникот Кавалиер. Бидејќи не може да открие каде го кријат свештеникот, Ана патува во ноќта кон деветти ноември 1989 година, кога паѓа Берлинскиот ѕид.

Каде е сега свештеникот?

Mission Europe / Mission Berlin / Episode 21

Назад во 2006 година, Ана дознава од Паул дека свештеникот исчезнал. Него го киднапирала жената во црвено. Паул очигледно има повеќе информации за свештеникот и временската машина, но тие немаат време да разговараат за тоа. Ана прифаќа да се врати во вечерта на деветти ноември 1989 година. Таму затекнува град во потполна еуфорија што го слави падот на Берлинскиот ѕид. Ана сака да го искористи метежот и без да ја забележат да ја земе футролата.

DW.COM

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања