Mission Berlin 16 – Стара познаничка | Mission Berlin - Episoden | DW | 20.06.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Berlin - Episoden

Mission Berlin 16 – Стара познаничка

Вооружените моторџии ја следат Ана и во 1961 година. Во ваквата опасна ситуација на Ана и’ помага непозната жена. Зошто жената сака да и’ помогне? Дали Ана може да и’ верува?

Ана се крие во продавница за прехранбени производи

Mission Europe / Mission Berlin / Episode 16

Моторџиите во чекор ја следат Ана. Таа се крие во продавница за прехранбени производи. Сопственикот на продавницата и’ вели да излезе оти тие затвораат. Но, касиерката во продавницата тврди дека Ана е нејзина пријателка. Таа ја носи Ана во својот дом и ја претставува како другарка од училиште. Ана се сомнева дека жената е добронамерна, но соиграчот и’ кажува дека може да и’ верува. Во домот на касиерката, Ана го запознава нејзиниот брат Паул Винклер.

DW.COM

Аудио и видео прилози на оваа тема

Симнувања