Made for Minds | Старт | DW | 21.06.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Made for Minds

Во понеделник 22. јуни 2015 година Дојче Веле започнува со емитување на 24-часовна телевизиска програма на англиски јазик.

Гледај видео 02:39
Now live
02:39 минути