1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW

Инклузија во кафулето „Звуци на срцето“

Андреј Скокиќ | Алем Бајрамовиќ
15 септември 2022

Кафулето „Звуци на срцето“ во Белград се занимава со вклучување во општеството на лица со тешкотии во развојот. Освен што служат кафиња со срца, лицата вработени во ова кафуле шијат и торби, а печатат и цртежи и натписи на маички, чаши, пенкала... #dw_BalkanBooster

https://www.dw.com/mk/dwbalkanbooster-inkluzija-vo-kafuleto-zvuci-na-srceto/video-59937375
Прескокни го блокот Тема на денот

Тема на денот

Москва Анексија Украина

Путин потпиша анексија на четири украински региони

Прескокни го блокот Повеќе теми
Врати се на почетната страница