#dw_BalkanBooster: „Ќе дојдам повторно“ | Сите содржини | DW | 05.12.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: „Ќе дојдам повторно“

Дрилон Малоку од Урошевац во текот на посетата на Филип Лукиќ, во рамки на нашиот #dw_BalkanBooster, првпат ги посети Шабац, Нови Сад и Белград. И, вели дека е одушевен.

Гледај видео 02:22