#dw_BalkanBooster: Што се дише на Косово? | Сите содржини | DW | 29.11.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Што се дише на Косово?

Луѓето на Косово буквално го гледаат воздухот којшто го дишат. Дури 97% од електричната енергија се добива од јаглен. Но, статистики за болестите кои тоа ги предизвикува - не постојат. #dw_BalkanBooster

Гледај видео 02:41