#dw_BalkanBooster: Шанса да се покаже што се знае и умее | Панорама | DW | 04.10.2021

Посети ја новата страница на DW

Погледнете ја бета-верзијата на dw.com. Сѐ уште не сме готови! Вашето мислење може да ни помогне да ја направиме подобра!

  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

#dw_BalkanBooster: Шанса да се покаже што се знае и умее

Оваа галерија е навистина единствена, зашто во неа се собираат и создаваат луѓе со ретки невромускулни заболувања. Покрај дружењето, тие со продажба на уметнички дела создаваат и дополнителен приход. #dw_BalkanBooster