#dw_BalkanBooster: Чуварот на националниот парк | Сите содржини | DW | 14.11.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Чуварот на националниот парк

За плата од околу триста евра чува област три пати поголема од она што го пропишуваат нормите - шумарот во националниот парк Шебеник-Јабланица, Башким Коци мора да оди пеш, работи и ноќе, во секакви временски услови... #dw_BalkanBooster со него разговараше на негова територија.

Гледај видео 01:41

Прочитај го и ова