#dw_BalkanBooster: Чистење на морското крајбрежје | Теми | DW | 18.09.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

#dw_BalkanBooster: Чистење на морското крајбрежје

„Луѓето не треба да го гледаат само своето, туку и туѓото и да помогнат во чистење на целиот свет“, велат младите волонтери од Црна Гора, кои секоја година организираат акции за чистење на јадранското крајбрежје. Нашето #dw_BalkanBooster- трио разговараше со волонтерите од невладината организација „Наша акција“.

Гледај видео 01:13