#dw_BalkanBooster: Црна Гора е специјалист за истребување птици | Старт | DW | 13.09.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Црна Гора е специјалист за истребување птици

Државата Црна Гора мора повеќе да се вклучи во заштита на Солана во Улцињ, доколку се сакаат долгорочни резултати, предупредуваат претставниците на невладините организации во таа земја. Со дел од нив разговараше нашиот #dw_BalkanBooster тандем - Миљана Дашиќ и Тарик Бешлагиќ.

Гледај видео 02:25