#dw_BalkanBooster: Хуманост со еден клик | Сите содржини | DW | 25.12.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Хуманост со еден клик

Усреќија голем број семејства, донесоа светлина и во домови кои со години биле без струја - платформата „Ways 2 help“ и нивната акција „Плати сметка“ се решение за многу луѓе во нужда. Со „Плати сметка“ со само неколку клика може да се плати нечија заостаната сметка за струја и да се направи добро дело.

Гледај видео 04:20

Прочитај го и ова