#dw_BalkanBooster: Фризерката уметник | Старт | DW | 14.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Фризерката уметник

Во Вуковар нема кој не го знае фризерскиот салон на Дарија Матковиќ Живковиќ. Таму важи правилото „направи сам“: муштериите се јавуваат на телефон, мешаат бои, пишуваат нарачки... Атмосферата е семејна. Салонот е истовремено и мал изложбен простор.

Гледај видео 01:17
Now live
01:17 минути