#dw_BalkanBooster: Фосили во Сребреник | Старт | DW | 02.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Фосили во Сребреник

#dw_BalkanBooster: Често се случува жителите на Сребреник, при извршувањето на замјоделски работи или во текот на копање бунар, да пронајдат фосили. Фосилот на амонит, пронајден пред две години, предизвика научна полемика.

Гледај видео 02:24
Now live
02:24 минути