#dw_BalkanBooster: „Уште ли ќе се занимаваме со усташи, четници и партизани?“ | Сите содржини | DW | 31.10.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: „Уште ли ќе се занимаваме со усташи, четници и партизани?“

Што е соочување со минатото? Се враќаат ли Србите во Осијек? Кој се обраќа до Центарот за мир, ненасилство и човекови права? За тоа нашиот #dw_BalkanBooster тим во Осијек разговараше со Веселинка Кастратовиќ, мировна активистка во Центарот, која со нас го сподели и приватното и професионалното искуство.

Гледај видео 03:12