#dw_BalkanBooster: Урошевац или Феризај? | Сите содржини | DW | 25.09.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Урошевац или Феризај?

Филип Лукиќ од Шабац неделава е во Урошевац, за кој до неодамна не знаел дека е истиот град како и Феризај. Како градот го добил името, му раскажа неговиот домаќин Дрилон Малоку. Двајцата се српско-косовскиот тандем на #dw_BalkanBooster.

Гледај видео 02:42

Прочитај го и ова