#dw_BalkanBooster: Три фантастико во Котор | Теми | DW | 17.09.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

#dw_BalkanBooster: Три фантастико во Котор

Што им е заедничко на Цавтат, Неум и Котор? Се разбира, Јадранското море! И потребата да се заштити од загадувања од секаков вид. Ова го спои и нашиот #dw_BalkanBooster троец- Ивана, Јелена и Азем- кои тргнаа во еднонеделна заедничка авантура на јадранскиот брег. Почетокот е во Котор...

Гледај видео 01:54