#dw_BalkanBooster: „Сте слушнале за некаква Северна Македонија? Јас не! Туку за Македонија, Македонци...“ | Сите содржини | DW | 20.11.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: „Сте слушнале за некаква Северна Македонија? Јас не! Туку за Македонија, Македонци...“

Дали сте го прочитале Договорот од Преспа и доколку тој помине во двете држави - како ќе ја нарекувате соседната земја, се двете прашања што на граѓаните на Солун им ги постави #dw_BalkanBooster тандемот Кристина и Алексија. Во одговорите на солунци доминира скепса:

Гледај видео 02:37

Прочитај го и ова