#dw_BalkanBooster: Стерилизација и кастрација на уличните кучиња | Теми | DW | 23.10.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

#dw_BalkanBooster: Стерилизација и кастрација на уличните кучиња

„За животните“ е организација основана пред неколку години и цврсто си има зацртано за цел да го направи подобар животот на животните на Косово. Тандемот Албина и Милица ја посетија организацијата и ветеринарот кој се грижи за здравје и добробит на кучињата. #dw_BalkanBooster

Гледај видео 01:52