#dw_BalkanBooster: Спој на уметноста и историјата | Сите содржини | DW | 09.12.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Спој на уметноста и историјата

Млада дизајнерка од Албанија одлучи да започне свој бизнис - креира торби кои се спој на историјата и уметноста, затоа што на нив се насликани албански народни хероини. #dw_BalkanBooster

Гледај видео 02:18