#dw_BalkanBooster: Спомениците раскажуваат | Сите содржини | DW | 18.08.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Спомениците раскажуваат

Во видеото посветено на спомениците од минатото на Балканот се дадени слики од Бугарија, Грција, Босна и Херцеговина и Црна Гора. Меѓу нив и за „Вечниот оган“ во Сараево, кој извесно време останал без пламен #dw_BalkanBooster

Гледај видео 03:14

Во видеото посветено на спомениците од минатото на Балканот се дадени слики од Бугарија, Грција, Босна и Херцеговина и Црна Гора. Меѓу нив и за „Вечниот оган“ во Сараево, кој извесно време останал без пламен #dw_BalkanBooster

Прочитај го и ова