#dw_BalkanBooster: Со електротротинет секаде поевтино | Сите содржини | DW | 16.12.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Со електротротинет секаде поевтино

Електротротинетите станаа тренд во светот, па и на Балканот. Многумина се уверени дека тие се многу подобри од автомобил. Но, има и такви на кои електротротинетите им пречат. Погледнете зошто! #dw_BalkanBooster

Гледај видео 02:33