#dw_BalkanBooster: „Со години сонувавме за отворени патишта“ | Старт | DW | 19.11.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: „Со години сонувавме за отворени патишта“

#dw_BalkanBooster оваа недела е и во Албанија, каде новинарката од Никшиќ, Јелена Контиќ, му е во посета на колегата од Тирана, Ардит Тоца. Тие, сепак, прво отидоа во Скадар за да го видат езерото и од другата страна и да ги прашаат луѓето што мислат за соседите отспротива.

Гледај видео 02:15