#dw_BalkanBooster: Солунски приказни | Сите содржини | DW | 19.11.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Солунски приказни

Прашањето на името сѐ уште е контроверзна тема во Македонија и Грција. Нашиот #dw_BalkanBooster тим, македонската новинарка Кристина и нејзината грчка колешка Алексија, деновиве ќе го опипува пулсот на луѓето во Солун околу ова прашање и ќе се обиде да го обработи проблемот од различни агли.

Гледај видео 01:08

Прочитај го и ова