#dw_BalkanBooster: Сите страдаа | Сите содржини | DW | 09.11.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Сите страдаа

За херцеговското село Пребиловци велат дека е симбол на страдањата, но и надежта на српскиот народ во Херцеговина. #dw_BalkanBooter тандемот Азем и Валентина ја имаат видео-приказната за местото, во кое само што жртвите од Втората светска војна го нашле својот конечен мир, веќе се случила нова трагедија.

Гледај видео 02:43