#dw_BalkanBooster: „Се сеќавам на некакво пукање, но ништо посебно“ | Сите содржини | DW | 18.10.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: „Се сеќавам на некакво пукање, но ништо посебно“

Дали се сеќавате на војната? На ова прашање средовечните и постарите луѓе во Босна и Херцеговина ќе ви одговорат сигурно потврдно. Но, како е со младите? Што тие знаат за војната, како ја преживеале, што за тоа учеле на училиште? Нашиот #dw_BalkanBooster тандем, Леа и Љупко, ова прашање им го поставија на младите во Вишеград. Одговорите се, во најмала рака, неочекувани:

Гледај видео 01:52