#dw_BalkanBooster: „Се надевам само дека нема сите да се изедат едни со други“ | Старт | DW | 27.09.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: „Се надевам само дека нема сите да се изедат едни со други“

Како ја гледате вашата иднина? Тоа е кусото прашање кое нашиот #dw_BalkanBooster тандем во Скопје - Кристина и Алексија, им го поставија на младите луѓе на улиците на главниот македонски град. Кај едни - надеж дека референдумот ќе ја промени иднината, кај други - скепса.

Гледај видео 02:44