#dw_BalkanBooster: Се надеваме на средба во живо наскоро | Старт | DW | 26.01.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Се надеваме на средба во живо наскоро

Ова беше преубаво искуство, заклучуваат Матеја од Црна Гора и Денис од Босна и Херцеговина на крајот на својата #dw_BalkanBooster авантура.

Гледај видео 01:34