#dw_BalkanBooster: Сексуално образование од интернет | Старт | DW | 21.09.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Сексуално образование од интернет

Сексуалното образование во Србија и Косово е недоволно и несоодветно. Кога на училиште не се добиваат доволно знаења, се посегнува по други извори на информации, како интернетот. Може ли тој да биде „учителот“? #dw_BalkanBooster

Гледај видео 02:39