#dw_BalkanBooster: „Сега книгите ми се најдобри пријатели“ | Старт | DW | 26.01.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: „Сега книгите ми се најдобри пријатели“

Кафе со пријателите или книга? Што ви е подраго и како вие сакате да го минувате слободното време? Испратете ни свои фотографии во коментарите! А, во меѓувреме, погледнете ја приказната на Малбора и Драган! #dw_BalkanBooster

Гледај видео 03:03