#dw_BalkanBooster: Сакаме уште! | Старт | DW | 21.12.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Сакаме уште!

Од Сплит, преку Вишеград, до Скопје и Солун - 14 млади луѓе ги истражуваа идентитетите, копаа по заедничкото минато и научија многу нови работи за себе и другите. Погледнете ја компилацијата од видеата од ДВ-проектот #dw_BalkanBooster 2018. Заклучокот на крајот на патот: „Сакаме уште!“

Гледај видео 02:57