#dw_BalkanBooster: Рок од Сребреник | Старт | DW | 04.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Рок од Сребреник

Нашиот #dw_BalkanBooster- двоец во Сребреник ја запозна локалната рок сцена. Леа и Азем присуствуваа и на „свирка“ на еден од најпознатите бендови од градот „Генерација без компаса“.

Гледај видео 03:22
Now live
03:22 минути