#dw_BalkanBooster: Реагирај! | Теми | DW | 30.12.2021

Посети ја новата страница на DW

Погледнете ја бета-верзијата на dw.com. Сѐ уште не сме готови! Вашето мислење може да ни помогне да ја направиме подобра!

  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

#dw_BalkanBooster: Реагирај!

Подкастот „Реагирај“ во Србија се занимава со различни проблеми во општеството и се обидува да укаже на можни решенија за нив. Го прават млади новинари кои се обидуваат содржините да ги „спакуваат“ така да бидат атрактивни за младите луѓе. #dw_BalkanBooster

Гледај видео 02:56