#dw_BalkanBooster: Рај за птици | Сите содржини | DW | 10.09.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Рај за птици

Првиот тандем од #dw_BalkanBooster го сочинуваат младите новинари Миљана Дашиќ и Тарик Бешлагиќ, кои оваа недела ќе раскажуваат приказни за Солана во Улцињ. Тоа е единственото место во Европа каде што живеат ретки птици, но и место кое е загрозено.

Гледај видео 01:48