#dw_BalkanBooster: Ракија - пијалок на вашата и нашата младост | Старт | DW | 05.11.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Ракија - пијалок на вашата и нашата младост

Дали сте за чашка ракија? Тоа е прашање кое ќе го слушнете на целиот Балкан. Но, она што е во чашката може и тоа како да се разликува! #dw_BalkanBooster тандемот, Милица и Ригон, ја „сварија“ приказната за ракијата на релација Заечар-Тирана.

Гледај видео 02:29