#dw_BalkanBooster: Размена на територии? | Теми | DW | 01.10.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

#dw_BalkanBooster: Размена на територии?

Нашиот #dw_BalkanBooster тандем во Урошевац ги праша минувачите што мислат за идеите и гласините за размена на територии или за поделба на Косово. Некои се против таков договор со Србија, а други само гледаат што побрзо да избегаат од Косово.

Гледај видео 01:54

Прочитај го и ова