#dw_BalkanBooster: Размена на облека во Подгорица | Теми | DW | 28.12.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

#dw_BalkanBooster: Размена на облека во Подгорица

Погледнете како изгледа размената на облека во Подгорица 👚🧥👖👗♻️ Добра идеја за сите оние кои сакаат да ја освежат својата гардероба, но и за заштита на околината, наведуваат иницијаторките. Видеото е направено во рамките на проектот #dw_BalkanBooster

Гледај видео 02:17