#dw_BalkanBooster: Работа за лица со инвалидитет | Сите содржини | DW | 14.10.2021

Посети ја новата страница на DW

Погледнете ја бета-верзијата на dw.com. Сѐ уште не сме готови! Вашето мислење може да ни помогне да ја направиме подобра!

  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Работа за лица со инвалидитет

Армин Зец е еден од среќниците кои имаат работа во Босна и Херцеговина, наспроти својот инвалидитет. Погледнете ја неговата приказна која ја донесуваат Алем Бајрамовиќ и Андреј Скокиќ од #dw_BalkanBooster