#dw_BalkanBooster: Работа во време на пандемија | Старт | DW | 08.07.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Работа во време на пандемија

Пандемијата на коронавирусот за многу млади луѓе значеше и губење на работното место. Некои не очајуваат и веднаш се преориентираа. Такви се и две девојки од Романија и Србија. Погледнете ја нивната приказна.

Гледај видео 02:45