#dw_BalkanBooster: Пријатели засекогаш | Сите содржини | DW | 10.12.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Пријатели засекогаш

Работеа на инспиративни приказни, патуваа, но и се забавуваа - Бјанка Станковиќ од Скопје и Мајлинда Бајрами од Тирана преку #dw_BalkanBooster станаа не само соработници, туку и пријатели.

Гледај видео 01:20

Прочитај го и ова