#dw_BalkanBooster: Правата на ЛГБТ+ лицата во Србија и во Црна Гора | Старт | DW | 30.06.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster: Правата на ЛГБТ+ лицата во Србија и во Црна Гора

Правата на ЛГБТ+ заедниците во Србија и во Црна Гора се еднакво загрозени. Истополов брак и натаму не е дозволен, а поддршка од страна на семејството е реткост. Разговаравме со активисти од овие две земји. #dw_BalkanBooster

Гледај видео 03:56