#dw_BalkanBooster: По трагата на балканските ѓубришта | Теми | DW | 08.10.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

#dw_BalkanBooster: По трагата на балканските ѓубришта

Реки преплавени со пластика , отпад во парковите, диви депонии...тој убав Балкан на многу места личи на големо ѓубриште. Тоа е тема за нашиот #dw_BalkanBooster- двоец оваа недела! Анѓела Ѓурашковиќ од Црна Гора е во посета на Фјора Синорука во Албанија - и тие посебно ќе се осврнат на депонијата во Драч. Следете ги!

Гледај видео 00:57

Прочитај го и ова