#dw_BalkanBooster: Посакувам... | Сите содржини | DW | 14.12.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: Посакувам...

Неколку месеци известуваа од различни земји на Балканот, се запознаваа, дружеа, уриваа бариери, расчистуваа со некои предрасуди... Авантурата Balkan Booster за 14 млади новинари од Балканот заврши. За какви искуства се побогати и што посакуваат за себе, своите татковини и регионот?

Гледај видео 07:06

Прочитај го и ова