#dw_BalkanBooster: „Полн ми е и стомакот и душата“ | Сите содржини | DW | 29.11.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: „Полн ми е и стомакот и душата“

Пандемијата на Ковид-19 на почетокот се чинеше најопасна за старите лица и други ранливи категории граѓани. Како ќе се живее, ако не смееме да излеземе од дома, се прашуваа многумина. Во Елбасан, Албанија, група волонтери им беше и сѐ уште е на располагање на сите оние на кои им е потребна помош за да функционираат во пандемијата. #dw_BalkanBooster

Гледај видео 01:55