#dw_BalkanBooster: Поздрав од Нови Сад | Теми | DW | 01.10.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

#dw_BalkanBooster: Поздрав од Нови Сад

Запознајте го новиот #dw_BalkanBooster тандем, кој се јавува од Нови Сад. Сања Косовиќ и Ерлета Терпеза се две млади новинарки од Србија и Косово, кои ќе ни донесат приказни за креативни, локални решенија за проблеми во новосадската заедница

Гледај видео 01:46

Прочитај го и ова